Kristoffer Sjöberg, Ansvarig Activage Center

Kristoffer har en bakgrund inom elitidrott. Han är licensierad personlig tränare och har studerat träning och hälsa i USA och Sverige. Han har en flerårig erfarenhet av att motivera och engagera seniorer till en mer aktiv livsstil. Han var med och grundade det uppmärksammade träningsprojektet Aldrig för sent – Projekt 90+. Kristoffers arbete med seniorträning har uppmärksammats i flera stora tidningar och tv-program dom senaste åren.

Kontakt: kristoffer.sjoberg@activage.com

Pehr Torell, Activage Master Trainer

Pehr har styrketränat sedan 1973. Under första delen av 80-talet ägde han en mindre gymkedja i Stockholms-området. Tillsammans med Arne Tammer försökte Pehr introducera seniorträning för branschen, men på 80-talet fick dom inte den respons dom hade hoppats på och idén om seniorträning lades på is.

Pehr är en erfaren tränare han har jobbat som fystränare för Djurgården IF, Linköpings HC och Linköpings Tennisgymnasium. Med sin erfarenhet och kunskap vill han hjälpa fler seniorer att inse vilken positiv effekt fysisk aktivitet har för både kropp och själ. Nu får han äntligen ta upp idén med att jobba med seniorträning i och med att han nu jobbar på Activage Center.

Kontakt pehr.torell@activage.com

bildKarin Kullberg, Activage Master Trainer

Kontakt: karin.kullberg@activage.com

Hanna Wiberg, Activage Master Trainer

Hanna är utbildad Folkhälsovetare och certifierad personlig tränare. Hon har gått Activage Academys kvalitetssäkrade utbildning till Activage Master Trainer, vilket betyder att hon har en fördjupad kunskap om den åldrande kroppen och dess förutsättningar.

Hanna har en bakgrund inom pardans/ballroom där hon har representerat Sverige i flera olika sammanhang. Hon älskar att arbeta med människor och brinner för att inspirera seniorer till att leva ett rikt och ett hälsosamt liv. Hon är en kattmänniska som trivs på landet och älskar att dansa och måla gamla möbler.

Kontakt: hanna.wiberg@activage.com

bildJoakim Wiking, Activage Master Trainer

Joakim är licensierad personlig tränare och hälsocoach som har arbetat med livsstilsförändring under flera år, men har även andra strängar på sin lyra såsom simlärare, kajakledare, massör och kock! Under sina år som tränare kom Joakim underfund med att den grupp han trivdes allra bäst att arbeta med var seniorer, så när Activage sökte personal kändes det helt rätt.

Han anser att är både utmanande och utvecklande att arbeta med seniorer eftersom det finns mycket som kan förbättras fysiskt och att samtidigt krävs noggrann individanpassning. Dessutom uppskattar han den livserfarenhet och de levnadshistorier som han får ta del av mellan träningspassen!
Kontakt: joakim.wiking@activage.com

bildElin Larsson, Activage Master Trainer

Elin är utbildad Hälsopedagog på GIH (Gymnastik- och Idrottshögskolan) och har ett stort intresse för rörelse och hälsa. Hon har, precis som Kristoffer, arbetat med den uppmärksammade 90+ träningen i Sickla och fann att denna målgrupp var det hon brann för. Hon valde därför att bli en del av Activage-teamet för att kunna utvecklas ytterligare inom seniorträning.

Elin brinner för att leverera en trygg och säker träning som ger bra resultat för oldsters, och göra det möjligt för fler ännu seniorer att upptäcka fördelarna med att vara aktiv. Elin är uppväxt i Hälsingland och åker gärna norrut när längtan efter de blåa bergen och lugnet blir för stor. Hon tycker även mycket om att resa och anordnar därför även träningsresor för oldsters.
Kontakt:  elin.larsson@activage.com

bildChrister Silfverberg, Activage Master Trainer  

Christer har en bakgrund inom friidrott, crossfit och boxning, där han även innehar ett SM-guld! För Christer är det ett självklart val att arbeta med det han alltid har brunnit för, nämligen träning, och han strävar efter att skapa en varierande och rolig träning som dessutom ger bra resultat.

I sin tidigare roll som PT på ett ”vanligt” gym upptäckte han att han blev extra inspirerad av seniorerna som oftast var mer motiverade att träna än andra åldersgrupper. Christers egna erfarenheter av träning och olika skador som krävt både operationer och rehabilitering, betyder att han har en god kunskap och erfarenhet av vad som händer när man åldras och hur viktigt det är att träningen anpassas därefter.
Kontakt: christer.silfverberg@activage.com