Träning2018-12-14T11:39:56+00:00

Träning på kroppens villkor

Funktionell träning är basen för en aktiv vardag. Vad är viktigt för dig att orka? Oavsett ålder är din kropp skapt för en aktiv vardag.

Vår träning fokuserar på styrkan, smidigheten och stabiliteten som krävs för att din vardag ska vara fylld av rörelse, glädje och välmående.

På Activage Center har vi valt bort krångliga maskiner, vi fokuserar istället på högkvalitativ funktionell träning för dig som är senior. Tillsammans med en egen AMT kommer du att träna med kettlebells, bulgarian bags, medicinbollar och många andra roliga och utmanade träningsredskap. Tillsammans med andra kan du delta i vår roliga och uppskattade cirkelträning, Activage Circuit.

Vårt träningsupplägg är annorlunda från starten, du kan känna dig trygg och säker för vi lämnar dig inte ensam utan ger dig tid, kunskap och stor omtanke direkt vid ditt första möte med oss.

Din Activage Master Trainer

En Activage Master Trainer (AMT) är en personlig tränare som har genomgått Activage Academys kvalitetssäkrade utbildning och har expertkunskap om den seniora kroppens speciella förutsättningar. En AMT har kunskap och förståelse för hur man på bästa sätt planerar och presenterar högkvalitativ träning för en enskild individ eller personer i grupp. Varje AMT har även en fördjupad kunskap om de vanligaste åldersförändringarna och sjukdomarna som vi vet kan skapa en osäkerhet bland äldre personer som vill leva aktivt.

Activage Circuit Max 12 deltagare Instruktör: AMT

Activage Circuit är en AMT-ledd träning med fokus på dom stora muskelgrupperna. Ni använder sex stycken träningsmaskiner, mellan varje maskin finns det en funktionell övning som tränaren visar och instruerar. Övningarna byts ut med jämna mellanrum för att träningen ska vara varierad och rolig för er som deltar.

Med endast 12 deltagare har AMT:n möjlighet att se och hjälpa alla vilket leder till att träningen är utmanande, rolig men samtidig individanpassad. Activage Circuit följer råden från ny forskning vilket betyder att seniorer ska våga träna tungt men rätt.

Activage Circuit ingår i alla medlemskap!