Våra Medlemmar2018-12-12T23:27:17+00:00

Gun Hemström

– ”Mitt liv har berikats genom Activage, tack för det!”

Jag hade låtit min kropp förfalla. Trott att jag kunde leva på gamla meriter i mitt långa aktiva liv.

2011 bröt jag båda mina axlar som tog över ett år att återställa. I samband med detta avtog så gott som alla fysiska aktiviteter och mitt kroppsliga förfall tog vid. Blev stel, orörlig, fick yrsel och balanssvårigheter.

Jag började leta gym men inget var lockande! Men så fick jag syn på en annons i lokaltidningen att ett gym för äldre hade öppnat i närheten av min bostad på Södermalm. Gick dit och kom hem med ett kontrakt. Det var mars 2016 och jag har sen dess varit en flitig besökare. Activage är en lyckoträff för mig, det tog inte många månader innan förbättringarna började märkas. Besvären försvann och jag blev rörligare, men det mest påtagliga för mig var när jag fick följa med en granne på en segeltur.

Har seglat tidigare men aldrig varit gast vilket jag var på denna segling. Skötte bl a rodret, revade seglen och rörde mig obehindrat på båten – fick dessutom beröm. Gissa om jag växte! Tack Activage!

Jag är även en av seniorerna som hjälper till i loungen, så om du kommer förbi kanske det är mig du träffar.

Per Rudin

– ”Ett par år äldre men min balans och kroppskontroll har bara blivit bättre.  Denna träning är rätt medicin för min kropp.”

Jag har alltid gillat röra på mig, cyklat, åkt skidor och sprungit i natur och på asfalt.

Mars 2016 började jag på Activage, på mitt förra ställe tränade jag bland ”kidsen” vilken inte var så kul! Hos Activage träffade jag rätt, ett lugnare träningsställe med fokus på mig och min kropp. Dock är inte träning lättare men min PT har en fördjupad kunskap om just den seniora kroppen.

Vid en tidigare olycka skadade jag axeln men har nu med hjälp och stöttning fått upp rörligheten igen. Sen har förbättrad balans och flås varit en positiv bieffekt:)

Som en extra bonus hjälper jag till i loungen, ett extra jobb som innehåller många möten med intressanta och spännande seniorer.

Tack Activage!

Göran Blomberg

”Den som såg mig gå nedför en trappa för nio månader sen kan inte tro att det är samma Göran. Nu håller knät och min vardag har blivit så mycket bättre!”

Jag började springa i skogen redan på 60-talet. Efter ca 30 år fick jag problem med knäna och fick då övergå till cykling.

Sedan maj 2016  tränar jag två gånger i veckan på Activage, mitt mål var att förbättra styrka, balans och kondition. Jag har ett personlig utformat träningsprogram som min PT hjälpte mig med när jag började hos Activage. Det individanpassade programmet har hjälpt mig att gå ner i vikt samt förbättrat min hälsa, men kontinuiteten i min träning har varit en viktigt faktor.

Träning hos Activage har gjort att min vardag har blivit så mycket lättare.

Efter träningen njuter jag av vattenmassagen, en kopp kaffe och trevligt sällskap i loungen:)