fbpx

Öppningserbjudande Activage Solna Centrum

60% rabatt på 100 st baspaket!

I september öppnar vi äntligen ett Activage Center i Solna, något som varit efterfrågat en längre tid.

Centret kommer ni att hitta på Centralvägen 1 och det beräknas öppna under första halvan av september. Självklart vill vi fira det med ett exklusivt öppningserbjudande.

100 seniorer har nu möjlighet att teckna sig för ett Baspaket för endast 458 kr (ord. pris 1145 kr). Först till kvarn gäller. Här kan du läsa mer om baspaketet.

Activage Solna Centrum är ett träningscenter exklusivt för seniorer. Vi erbjuder cirkelträning i mindre grupper tillsammans med tränare som har fördjupad kunskap om den seniora kroppen. Allt för att träningen verkligen blir den allra bästa för just dig.

Förutom själva träningen finns det en mängd härliga medlemsaktiviteter, allt ifrån boulespelande och bokcirklar till restauranggrupper och ett och annat museibesök. Alla aktiviteter utöver träningen skapas av våra medlemmar, för andra medlemmar. Ett verkligt positivt inslag i vardagen där nya vänner och kontakter knyts.

Fyll i formuläret för att ta del av öppningserbjudandet! Vi kontaktar dig under augusti för att boka din tid för uppstart. 


Villkor:
Erbjudandet gäller endast på Activage Solna Centrum och går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Erbjudandet kan endast nyttjas av ej tidigare medlem hos Activage AB. Uppstartsträff för baspaketet behöver ske senaste 30 oktober 2024.

Anmälan

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Adress*
Jag vill ta del av öppningserbjudandet med start senast 31 oktober 2024.*
Hantering av personuppgifter*