fbpx
 In Jobba hos oss

Nu söker vår franchisetagare en personlig tränare till sitt team i Solna.

Inom Activage-kedjan skapar vi miljöer som är attraktiva mötesplatser, där kvalitativ styrke- och balansträning vävs ihop med social gemenskap, för ett aktivt och hälsosamt åldrande för den seniora målgruppen. Vill du bli en del av oss med 100% fokus på den seniora målgruppen, en träningsglad, social och växande grupp.

Som tränare kommer du i stor utsträckning använda din kompetens i att leda cirkelträningar (max 12 deltagare). Tillsammans med mig, Elisabeth de Verdier, sköter vi den dagliga driften på Activage Center Solna Centrum. Vi arbetar som ett team som kompletterar varandra för att skapa de bästa förutsättningarna för Activage-medlemmarna.

En roll som personlig tränare hos oss omfattar alla delar i verksamheten, t.ex. öppning, stängning, städning, medlemsförsäljning samt självklart en hel del träning och socialt umgänge.

Anställning:

Provanställning 6 månader, kollektivavtal finns.

Omfattning:

25 – 100% med start 1 september 2024.

Lön:

Fast månadslön enligt överenskommelse.

Arbetstid:

Vardagar, dagtid.

Placeringsort:

Stockholm, Activage Center Solna Centrum

Krav

Licensierad personlig tränare samt registrerad på www.ptlicens.se, fysioterapeut eller med likvärdig utbildning. Vi utbildar dig inom de områden som är viktiga för att kunna arbeta med vår målgrupp på det kvalitetsfyllda sätt som varumärket Activage står för. Dock måste du själv ha ett brinnande intresse för kundgruppen seniorer, våra medlemmar är ett härligt gäng som ger mycket tillbaka till oss i personalen.

Jag kallar kontinuerligt till intervjuer.

Vänligen skicka ditt personliga brev samt CV till elisabeth.deverdier@activage.com.

Välkommen med din ansökan!

Glada hälsningar,
Elisabeth

Senaste nytt