Personlig tränare, vikariat

Vi söker dig som har förståelse och förmåga att verka i den utvecklingsfas som bolaget befinner sig i, där förändringar i verksamheten kan ske snabbt. En tränarroll hos oss är styrd med tydliga produktionsmål där du i stor utsträckning använder din kompetens i att leda cirkelträningar (max 12 deltagare) och tillsammans med dina kollegor sköter ni den dagliga driften av ett Activage center där en viktig del är vår loungeyta där mycket av Activagekänslan skapas. Även att träna individuella medlemmar mot specifika mål ingår i arbetsuppgifterna.

Anställning

Vikariatet tillsätts under september-oktober 2021 och sträcker sig minst 1 år med möjlighet till förlängning. Kollektivavtal finns.

Omfattning

Vikariatet är på 100% eller enligt överenskommelse.

Lön

Fast månadslön enligt överenskommelse

Arbetstid

Vardagar, dagtid

Placeringsort

Stockholm, på våra centers

Krav

Licensierad personlig tränare samt registrerad på www.ptlicens.se, fysioterapeut eller med likvärdig utbildning. Vi utbildar dig inom de områden som är viktiga för att kunna arbeta med vår målgrupp på det kvalitetsfyllda sätt som varumärket Activage står för. Dock måste du själv ha ett brinnande intresse för kundgruppen seniorer, våra medlemmar är ett härligt gäng som ger mycket tillbaka till oss i personalen.

Vi vill ha din ansökan senast 12 september 2021, vi kommer att kalla till intervjuer löpande under ansökningsperioden.

Vänligen skicka ditt personliga brev samt CV till kristoffer.sjoberg@activage.com

Välkommen med Din ansökan!