fbpx
 In Jobba hos oss

Nu söker vi en personlig tränare till vårt team i Stockholm

Vi skapar miljöer som är attraktiva mötesplatser, där kvalitativ styrke- & balansträning vävs ihop med social gemenskap, för ett aktivt och hälsosamt åldrande för den seniora målgruppen. Nu söker vi dig som vill fokusera på den seniora målgruppen, en träningsglad, social och växande målgrupp.

Som tränare hos oss kommer du i stor utsträckning använda din kompetens i att leda cirkelträningar (max 12 deltagare). Tillsammans med dina kollegor sköter ni den dagliga driften på våra center inom klustret, alla tränare ska ha möjlighet att arbeta på alla center inom klustret då vi är ett team som kompletterar varandra för att skapa de bästaförutsättningarna för våra medlemmar.

En personlig tränare roll hos oss omfattar alla delar i verksamheten t.ex. öppning, stängning, städning, medlemsförsäljning men självklart en hel del träning och socialt umgänge.

Anställning

Provanställning 6 månader, kollektivavtal finns.

Omfattning

Deltid på 60%.

Lön

Fast månadslön enligt överenskommelse

Arbetstid

Vardagar, dagtid

Placeringsort

Stockholm, inom kluster 1 (Södermalm, Östermalm, Kungsholmen, Finntorp)

Krav

Licensierad personlig tränare samt registrerad på www.ptlicens.se, fysioterapeut eller med likvärdig utbildning. Vi utbildar dig inom de områden som är viktiga för att kunna arbeta med vår målgrupp på det kvalitetsfyllda sätt som varumärket Activage står för. Dock måste du själv ha ett brinnande intresse för kundgruppen seniorer, våra medlemmar är ett härligt gäng som ger mycket tillbaka till oss i personalen.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

Vänligen skicka ditt personliga brev samt CV till mikael.georges@activage.com.

Välkommen med din ansökan!

Senaste nytt