fbpx

Sommarerbjudande på styrketräning för seniorer!

I närheten av dig hittar du ett Activage center, mötesplats & gym endast för dig som är senior! 

Seniorträning är ju vår expertis men hos oss hittar du många fler intressanta medlemsaktiviteter förutom själva träningen. Vad sägs om bokcirklar, restauranggrupper, föreläsningar, museibesök, m.m.

Sommarerbjudande

  • 60% rabatt på baspaketet om du registerar dig i juni, du betalar endast 438 kr
  • 50% rabatt på baspaketet om du registrerar dig i juli, du betalar endast 548 kr
  • 40% rabatt på baspaketet om du registrerar dig i augusti, du betalar endast 657 kr

Du väljer själv när du vill börja, nu eller efter sommaren, men du måste anmäla dig under perioden juni – augusti för att kunna ta del av erbjudandet.

Baspaketet gäller för 8 veckors träning och du får alltid en individuell träff med en personlig tränare första gången du kommer, så att just du känner dig trygg och bekväm i vår miljö oavsett tidigare träningserfarenhet.

Vår yngsta medlem är strax under 60 och vår äldsta är en bit över 90 år, ålder är bara en siffra men med vår träning kommer din balans och styrka förbättras.

Du hittar oss på Södermalm, Östermalm, Kungsholmen, i Nacka och vid S:t Eriksplan, som medlem hos oss har du möjlighet att träna och delta i medlemsaktiviteter på alla Activage Center i Stockholm.

För att ta del av erbjudandet fyller du i formuläret så kommer vi att kontakta dig för att boka in din uppstartsträff hos oss.

Villkor:
*Erbjudandet är giltigt på alla center och går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Erbjudandet kan endast nyttjas av ej tidigare medlem hos Activage. Betalning av baspaketet sker via faktura, denna skickas ut i samband med registrering. 

Anmälan