fbpx
 In Nyheter

December är här och 2021 börjar närma sig sitt slut, ett tufft år för många men också fint på något vis för oss som fått möta många av er ”gamla” medlemmar igen och också fått välkomna nya!

Vi blickar nu framåt mot 2022 då vi äntligen får öppna vårt fjärde center, denna gång ute i Nacka. Intresset är stort vilket är superskoj! Men som alltid finns det inga som kan beskriva och inspirera seniorer som är nyfikna på Activage så bra som ni, vi oerhört tacksamma för att ni hjälper till att sprida ordet om vilka vi är och vad vi gör så här inför en nyöppning.

Riktigt roligt är det att få berätta att om några veckor kommer vi börjar välkomna några nya kollegor, vissa kommer ni hinna träffa innan årsskiftet och andra i början av 2022.

Ida Bolin har flera av er träffat tidigare, hon är nu tillbaka hos oss och kommer tillträda som platschef vid årsskiftet. Ni kommer träffa henne på alla våra center då hon kommer röra sig runt och även hoppa in som tränare vid behov.

På Södermalm kommer ni att få träffa en ny stjärna som heter Magnus Hjerpe, han kommer att arbeta tillsamman med Elisabeth vilket kommer bli ett superteam. Men vart ska Pehr tänker ni då? Pehr kommer att hjälpa till med nyöppningen i Finntorp, vilket känns väldigt bra för oss och Pehr hälsar att han hoppas att flera av er på Söder kommer ut och hälsar på.

Ute i Finntorp kommer ni även att få träffa Otillia Elebring, hon har hoppat in och hjälpt till senaste året så några av er har säkert redan träffat henne. Hon och Pehr kommer tillsammans att ta emot alla träningssugna seniorer ute i Nacka efter årsskiftet.

Vi hälsar alla våra nya medarbetare varmt välkomna!

Vårt team växer för varje år som går och som ni vet hjälps vi åt på våra olika center, så ni kommer säkert att få träffa oss alla någon gång, oavsett vilket center just du tränare på.

Här framöver kommer ni också åter att få möta våra loungevärdar igen, nu när det blir fler och fler som besöker våra center behövs deras värdefulla insats, så välkomnar även dem tillbaka.

Ha nu en fortsatt trevlig december hälsar

Kristoffer, Katja, Pehr, Elisabeth, Johan, Linda, Kicki, Caroline, Alice, Otillia, Ida, Magnus Sandra, Karin och alla våra härliga loungevärdar!

Senaste nytt