fbpx
 In Nyheter

Glad midsommar från oss på Activage

Här kommer en somrig hälsning till er alla härliga Activage-medlemmar.  Vi vill tacka för den första delen av 2022 som vi tränat och umgåtts med er och vi ser verkligen fram emot fortsättningen!

Imorgon (midsommarafton) är våra center stängda men vi har öppet igen som vanligt på måndag:)

Vad händer framöver då? Jo, till exempel så kommer vår första Activage boule-turnering att genomföras i slutet av sommaren. Vi hoppas att alla center ställer upp med ett eller flera lag och att det är många medlemmar som kommer och tittar på och har med sig picknick så vi kan umgås.

Mer information kommer om detta, men prata redan nu ihop er om ni är sugna på att delta med ett lag från just ditt center:)

Upplevelse- & vandringsresa till Menton

Vi har också glädjen att berätta att det blir en ny upplevelse- och vandringsresa redan i höst! Denna gång åker vi till franska Menton. Vi har efter utvärderingen från vårens resa bestämt oss för att satsa vidare på vårt samarbete med Expa travel som våra resenärer uppskattade väldigt mycket!

Utvärdering var oerhört positiv, att åka på resa med andra Activage-medlemmar uppskattas stort, dock har Expa denna gång förberett en vandring som ska passa fler bättre. Det var en mycket tuff och utmanade vandring i Italien som många klarade delar av på ett helt makalöst sätt, men nu blir både längd och utmaning för dagsturerna bättre anpassade för hela gruppen.

Välkomna att hänga med på ännu en härlig resa med andra Activage-medlemmar!

Klicka här för att läsa mer om resan!
Med dessa spännande nyheter vill vi alltså önska er en fin midsommarhelg!

/Activage-gänget

PS! Glöm inte att kolla in ”Händer i sommar” i vår app och lägg in egna arrangemang om du har något du vill göra med andra medlemmar i sommar, väldigt uppskattat! DS

Recent Posts