fbpx

Om Activage

Activage AB

Allt i vår verksamhet, in i minsta detalj, är skapat med utgångspunkt i att senioren är en målgrupp som förtjänar att ha det bästa. Våra tränare är specialister på den seniora kroppen och har ett brinnande intresse för målgruppen. Våra lokaler är ljusa, moderna, varma och enkla att vistas i oavsett om man tränar eller bara vill umgås med vänner och bekanta. Vår ambition är att alla våra medlemmar ska tycka det är kul att gå till sitt Activage center och känna den där glada, stolta känslan när man öppnar dörren till sin träningsanläggning!

Vi ska bli den aktör senioren i Europa söker upp för att få den bästa möjligheten till att öka sin livskvalitet, genom professionell träning men också via gemenskapen med andra medlemmar.

Leve livet – hela livet!

Vill du veta mer om vår vision och framtid?

Kontaktperson: Kristoffer Sjöberg, VD
Telefon: 070-421 51 58
E-post: kristoffer.sjoberg@activage.com

Katja Ekvall, Grundare

Vi vet väl alla någonstans att det är viktigt med träning. Men det är också viktigt med rätt träning. Det var just sådan jag lovade min pappa när han blev lite äldre och så småningom sjuk. Vi gjorde enkla övningar, regelbundet. Redan på den nivån såg vi hur han mådde bättre och hur vardagen blev lite enklare och roligare.

Men varken pappa eller jag var experter på träning, än mindre på träning specialiserad på den seniora kroppen. Så jag lovade att ordna en personlig tränare ett par gånger i veckan. Men där stötte jag på problem. De tränare jag pratade med ville antingen inte jobba med äldre personer, eller så tyckte de sig sakna kunskap. Det visade sig att skulle man hitta djup specialistkunskap om seniorträning, då var USA ett bra ställe att besöka.

Pappa var en nyfiken entreprenör, och äpplet har väl inte fallit alltför långt ifrån trädet. Så jag bestämde mig för att ta seniorträning i sin helhet till Sverige. Det blev Activage, och det blev mer än bara ett gym. För oavsett ålder handlar hälsa och välmående om mer än träning. Våra medlemmar nämner ofta att Activage är lite mer som en klubb, där man definitivt får bra träning. Men där man också känner sig bekväm och gärna dröjer sig kvar. Det är precis vad vi strävat efter när vi utvecklat våra center.

När jag är på våra gym får jag ofta positiva kommentarer om våra tränare och träningen. Men i ännu högre grad hör jag hur våra medlemmar pratar om vad det innebär att vara i form. Det är ju det som är det viktigaste med träningen – att man ska kunna fortsätta leva aktivt, kanske som man alltid gjort, så länge man vill. Eller att man ska kunna och orka ge sig ut på nya äventyr. Det är att leva livet, tycker jag. Det vill jag att alla ska kunna göra så länge som möjligt!