fbpx
 In Nyheter

Vandring i Cinque Terre med Activage

Bästa medlemmar, äntligen ett mail till er med en enda nyhet och en helt positiv sådan, vi har idag glädjen att meddela att vi äntligen erbjuder en Activageresa igen!

Tidigare har vi anordnat och åkt på några härliga resor under årens lopp tillsammans med er och nu startar vi upp med den första resan, denna gång blir det en upplevelse- och vandringsresa till Italien.

Så efter ett par år där världen varit svår att nå på flera sätt och resandet i stort sett upphört väljer vi nu att se framåt med optimistiska ögon, tillsammans med researrangören Expa tar vi oss ner till andlöst vackra Cinque Terre den 10-14 maj. Denna resa är skräddarsydd för Activage och innehåller vandring, upplevelser och härligt umgänge, antalet platser är maximerat till 30 personer. Med på resan följer fyra ledare, varav två från oss på Activage.

All information om resan hittar du via knappen lite längre ner på sidan,  har du frågor utöver det som du hittar där så kontaktar du Eric på Expa direkt, han nås på telefon 073 532 54 79 eller e-post eric@exparesor.se

Vi bjuder in till informationsträffar på våra center den 17-18 februari för er som anmält er, vi återkommer till er med exakt tid/plats. Då medverkar representanter från Expa Travel för att berätta mer om resan och svara på frågor av alla de slag.

Hoppas att just du vill och kan följa med, du är varmt välkommen på denna soliga och skönt aktiva resa tillsammans med andra Activagemedlemmar!

(Självklart förutsätter resan att inga tekniska och legala hinder utifrån den nu rådande pandemin finns kvar.)

Klicka här för mer information & bokning

 

Senaste nytt