fbpx
 In Nyheter

Äntligen ska vi ha invigning!

Activage Center Finntorp har nu varit öppet i lite mer än två månader och vi har redan ett helt gäng med härliga seniorer som tränar och träffas på centret. Superkul tycker vi! Men som vid varje öppning har vi alltid en invigning med god tårta, ballonger, frukt med mera. Av förklarliga skäl har vi skjutit på den men nu känner vi att det är dags!

Så på torsdag den 31 mars mellan kl. 09.30 och 15.00 bjuder vi in alla medlemmar och intresserade till tårtkalas på Activage Center Finntorp, vårt fjärde center som bidrar till livskvalitet och välmående för den seniora målgruppen.

Du är varmt välkommen, ta gärna med någon vän eller bekant som är lite nyfiken på oss och vad vi gör, så får de också smaka en tårtbit och fira med oss!

Träningsmaskinerna från Södermalm har fått nytt liv!

I början av året bytte vi träningsmaskinerna på Södermalm. Vi kan nu glatt meddela att dessa har fått nytt liv i en ideell idrottsförening i Botkyrka som jobbar med integration, föreningen heter Konyaspor IF och jobbar för att genom fotbollen och andra aktiviteter underlätta ungdomars integrering och inkludering i svenska sedvänjor och sociala strukturer. För oss kändes det självklart när vi fick frågan att skänka maskinerna till ett gott ändamål. Tänk att ni medlemmar här på Söder har kört hårt med maskinerna i över 5 års tid och nu kommer de att fortsätta användas flitigt och bidra på ett positivt sätt för individers hälsa och samhället, känns jättekul!

Vill ni läsa mer om föreningen kan ni göra det här, dom var även en av tre finalister för nomineringen Guldhanden 2022.

Massor med medlemsaktiviteter!

Har du kollat in alla medlemsaktiviteter i appen? Nu är ni fler och fler som lägger in och arrangerar olika aktiviteter till stor, stor glädje för alla medlemmar! Nu finns det bland annat många bokcirklar, restauranggäng och spännande besök på utställningar att vara med på. Nästa vecka har vi också de första digitala arrangemangen ”Hör du syrsorna”, om ljud/hörseln och med möjlighet för dig som vill vara med i en forskningsstudie att få bli försöksperson, anmäl dig om du är nyfiken. Sedan vill vi bara fortsätta uppmuntra er alla som ännu inte gjort det att prova lägga in ett arrangemang om ni har något kul på gång, bjud in till en biokväll, ett besök på ett galleri eller en mysig promenad eller starta upp en bokcirkel kanske? Behöver ni hjälp med att lägga in i appen första gången så fråga personalen eller någon medlem i loungen, många kan det 😊

Ha en fin helg så ses vi nästa vecka igen!

Senaste nytt