fbpx
 In Nyheter

Medlemsinformation

Vi vill börja med att tacka för att ni var så många som svarade på vår medlemsundersökning! Svaren hjälper oss i vår fortsatta utveckling av Activage i stort men också att just ditt center fungerar så bra som möjligt nu och framåt.

Vi vet att det tyvärr var vissa tekniska problem i enkäten som gjorde det svårt för en del av er att kunna svara, några upplevde även en del av frågeställningarna mindre tydliga, tack för input kring detta och vi ska se till att vi gör det bättre nästa gång.

Från undersökningen har vi plockat ut några delar som vi vill lyfta lite extra och dela med oss av:

  • Vi blir oerhört glada att se att så många av er har fått nya vänner hos oss, vissa träffas enbart på centren men flera ses även utanför centret. Superkul och en viktig del av vår verksamhet. Att vi tillsammans är så generösa och välkomnande mot varandra gör att fler och fler seniorer hittar till vår härliga verksamhet där man inte bara får träning utan också nya vänner och bekanta
  • Vi är ju extra stolta över, men inte förvånade, över att berätta att våra tränare får väldigt, väldigt höga betyg i undersökningen! Vår målsättning är att varje medlem ska känna sig sedd samt få träna efter sina förutsättningar, tack för att ni gör vårt jobb så roligt och meningsfullt
  • I undersökningen framkom några önskemål om underhåll/förbättringsåtgärder på våra center. 2020 hade vi planerade arbeten som vi tyvärr fick lov att pausa på grund av situationen, ekonomin satte stopp som ni säkert förstår. Nu blickar vi positivt framåt mot 2023 och kommer äntligen att kunna genomföra några av planerna där behov finns på våra center.
  • I stort sett alla ni medlemmar uppger att ni får alldeles tillräckligt med information från oss med rätt mellanrum, det känns väldigt bra och vi ska försöka hålla oss till liknande mängd utskick och information fortsättningsvis.
  • Appen upplever många av er som användarvänlig vilket glädjer oss. Visste ni att nästan 1/5 av våra medlemmar deltog i minst en medlemsaktivitet under oktober? Tack till er alla som skapat och skapar intressanta aktiviteter, vi siktar på att ännu fler ska vilja delta och även arrangera trevliga aktiviteter.
  • Vi hade flera frågor kring resor vilket bidrog till att vi i förra veckan kunde presenterade resorna för 2023. Har ni inte redan varit in och kollat kommer det bli en favorit i repris, Menton på franska rivieran, samt 3 nya resmål. Resorna under 2022 har varit väldigt lyckade där vi ser att flera tidigare deltagare väljer att åka med igen, härligt! Läs mer här!

I fredags tackade vi och många medlemmar av Linda på Kungsholmen. Hon väljer att byta bransch och gå tillbaka till sin tidigare yrkesbana. Vi har verkligen uppskattat att ha henne på plats och önskar henne ett stort lycka till i framtiden.

Som några av er redan har märkt har det dykt upp några nya stjärnor hos oss Vi vill passa på att hälsa Ulrika, Jenny och Camilla välkomna till teamet. Vi har även pågående intervjuer med flera nya tränare som är intresserade av att komma och arbeta med oss, och er, våra härliga medlemmar som bidrar till så mycket positivitet och glädje under våra arbetsdagar.

Under tiden vi rekryterar och tills våra nya tränare blir helt varma i kläderna kommer vi att se över cirkelträningsschemat på alla center. Det kan vara så att några pass tillfälligt pausas p.g.a för få anmälda eller att vi gör vissa andra mindre justeringar under en period. Vi försöker alltid hitta en så bra och varierat passchema som möjligt så alla har något att välja mellan.

Glada hälsningar Activage-gänget.

Senaste nytt