fbpx
 In Nyheter

Bästa medlemmar!

Vi tror inte att det har undgått någon att det kom väldigt positiva nyheter igår, för oss och för samhället i stort, äntligen! Alla restriktioner kommer att tas bort den 9 februari och vi kan med glädje börja återgå till en normal verksamhet igen.

Från och med den 14 februari kommer vi att göra dessa förändringar.

  • Vi återgår till minst 10 minuter mellan våra cirkelpass. Detta öppnar upp för fler pass, men skapar även tid för medlemmar som vill träna själv eller som tränar med PT.
  • Vi sätter i gång med parallella pass igen vilket gör att fler har möjlighet att träna.
  • Vi öppnar upp så att ni kan boka ett cirkelpass om dagen, oavsett om det är inne eller ute. Detta sker den 14 februari, innan dess är det nuvarande som gäller.

I våra olika cirklar kommer detta att hända:

Gul cirkelträning

  • Gruppen kommer inte att delas in i två utan hela cirkeln kommer att vara på ytan där träningsmaskinerna står. Detta möjliggör att tränaren kan rätta, hjälpa och fullt ut kan se alla deltagare igen, vilket är mycket positivt för er träning och för vår kvalitet.
  • Till att börja med kommer vi att öka antal platser till 10. Så om du stod som första reserv på ett pass är du nu ordinarie, inget sms har skickats ut så dubbelkolla din bokning.

Röd cirkelträning

  • Till att börja med kommer vi att öka antal platser till 8. Så stod du som första eller andra reserv är du nu ordinarie, inget sms har skickats ut så dubbelkolla din bokning.
  • Vi kommer att kolla över schemat för att se om vi behöver addera ytterligare några pass.

Grön cirkelträning

  • Inga förändringar utan gruppen med 12 deltagare fortsätter som vanligt.

Medlemsaktiviteter

Nu är alla mer än välkomna att sätta i gång med gamla och nya medlemsaktiviteter! I appen kan du skapa olika intressanta evenemang själv som andra medlemmar kan anmäla sig till, ju fler desto bättre På hemsidan kan du hitta lathundar med hur du gör, annars är det bara att säga till på centret så visar vi dig. Inom kort kommer vi även att bjuda in till informationsträffar om hur man skapar medlemsaktiviteter.

Från hela vårt hjärta vill vi tacka för ert tålamod under de senaste två åren! Utan er hade det inte funnits något oss, er positivitet och glädje har gett oss kraft att fortsätta kämpa på:)

Glada hälsningar från hela gänget på Activage!

Senaste nytt