fbpx
 In Nyheter

Hej

Som du kanske redan har märkt har vi fått en ny hemsida, superkul tycker vi, har du inte redan varit in och kolla på den kan du göra det här. På hemsidan kan du hitta information om vår verksamhet, ditt medlemskap, appen, m.m. Det bästa är att klicka sig runt, då hittar man snart det man behöver och är det något du undrar över är det bara att höra med oss så hjälper vi till.

Visst har du koll på att vi har öppet hela sommaren, det blir alltid något färre medlemmar på våra center då många njuter av sommarens ljusa dagar någon annanstans än i Stockholm. Men för dom som spenderar sommaren i vackra Stockholm har vi öppet och blir så glada över att få träna och umgås med er!

Vi hoppas att ni som är kvar i stan hittar på mycket skoj. Kanske är det någon aktivitet ni vill göra tillsammans med andra Activagare, det kan vara allt ifrån en gemensam promenad till en skärgårdstur, eller något annat. Lägg gärna in aktiviteter i appen under den nya kategorin ”Händer i sommar”. Många vill göra saker tillsammans!

Lathund hur man lägger in det i appen hittar ni här eller prata med någon av oss på ditt center.

Hjälp oss synas bättre!

Sen har vi ett litet önskemål till er, för att fler ska hitta till vår härliga verksamhet skulle vi behöva ytterligare recensioner på Google och Facebook. Dessa bidrar till att vi syns bättre och att fler kan läsa om hur ni, våra medlemmar faktiskt trivs hos oss. Så har du några minuter över skulle vi uppskatta om du skrev några rader.
Tack på förhand!

Klicka på ditt center för att skriva en recension på Google!

Södermalm

Östermalm

Kungsholmen

Finntorp

Vad betyder Activage för dig?

Inom kort kommer ni även få ett mail där vi kommer att ställa frågan: Vad betyder Activage för dig? Det är självklart helt frivilligt att svara men vi hoppas att flera av er vill göra det. Några svar kommer att visas på vår hemsida, ett par stycken åt gången som byts med jämna mellanrum. Mer information kommer i mailet.

Glada sommarhälsningar från Activage-gänget!

Recent Posts