fbpx
 In Nyheter

Sommaren är här och självklart har vi öppet under hela perioden! Och det är flera av våra medlemmar som tränar och umgås på alla våra center under den här tiden, det är så kul att få vara en del av ert Sommarstockholm!

I appen kan ni se att det finns en del medlemsaktiviteter igång men för att ytterligare inspirera och göra det enkelt för er som spontant eller mer planerat vill lägga in något trevligt att göra tillsammans med andra Activage-medlemmar som är kvar i stan finns det en ny kategori som heter ”HÄNDER I SOMMAR”. Där kan ni lägga in sådant ni vill göra i sommar och bjuda in andra medlemmar att vara med på, kan ju vara allt ifrån enkla promenader, stadsvandringar, glassprovning, boulespel, kulturbesök, båtturer eller vad som helst som är roligare att göra tillsammans än på egen hand. Tveka inte att testa lägga in någon aktivitet, det är så uppskattat!

Här kan du hitta lathundar för hur du skapar din aktivitet eller hör med oss på centret så hjälper vi dig. 

Vi vill också påminna om att medlemsaktiviteterna är till för alla på alla center! Dvs om du vill besöka ett annat center och vara med på någon medlemsaktivitet som anordnas av någon där så är du självklart varmt välkommen och ska tas emot med den öppenhet som vi tillsammans jobbar för.

En sista liten grej! Visst har ni lagt märke till våra nya t-shirts som finns i våra lounger? Går fint att prova på plats, saknar ni någon storlek så säg till personalen så ska vi försöka ordna det. Som ni vet så betalar ni via våra köpskärmar alternativt säger till personalen att ni vill köpa något så hjälper de er.

Ha en fortsatt fin start på juni:) 
Activage-gänget

Senaste nytt