fbpx

Fysiskt aktivitet på recept, välkommen till oss!

❤️ Hälsa och Lycka: Aktiviteter som är skräddarsydda för dina behov ökar din livskvalitet och ger dig en känsla av välbefinnande som du förtjänar.

🌞 Energifyllda Dagar: Genom att inkorporera regelbunden fysisk aktivitet i ditt liv kommer du att märka att du har mer energi att spendera på de saker du älskar att göra och hos oss kommer du hitta massor av intressanta medlemsaktiviteter t.ex. bokklubbar, restauranggrupper, museebesök, m.m.

💪 Stärk Kroppen: Stärk dina muskler och förbättra din rörlighet & balans, vilket kan minska smärta och risken för skador.

🌼 Social Interaktion: Delta i cirkelpass och medlemsaktiviteter och möt nya vänner, vilket ger dig en chans att bygga meningsfulla relationer.

📈 Hälsosamma Resultat: Forskning visar att regelbunden motion kan minska risken för sjukdomar som hjärtsjukdom, diabetes och högt blodtryck.

Vårt mål är att göra fysisk aktivitet roligt, motiverande och tillgängligt för alla seniorer. Vi tror att träning inte bara handlar om att uppnå fysiska resultat utan också om att njuta av resan och känna sig inspirerad att leva varje dag fullt ut tillsammans med nyfunna vänner. 

Läs mer om Fysisk aktivitet på recept här.

Anmälan

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Jag vill använda mitt FaR-recept och få 60% rabatt på baspaketet.*
Hantering av personuppgifter*

Baspaket

Detta ingår:

Medlemskap i 8 veckor
Cirkelträning (leds alltid av personlig tränare)
Vattenmassage
Kaffe & te
Genomgång av vår verksamhet tillsammans med en personlig tränare samt en uppföljning efter 8 veckor.
Medlemsaktiviteter

Ordinarie pris 1095 kr men med FaR 438 kr